Kategorier
Inspirasjon

Velkommen til min fotoblogg!

Jeg har alltid vært glad i å skrive og har derfor bestemt meg for å gjenoppta blogging.

Jeg har alltid vært glad i å skrive og har derfor bestemt meg for å gjenoppta blogging. Jeg hadde et par blogger tidligere som var godt besøkt og som jeg hadde stor glede av å sysle med. Nå er muligens ikke blogging helt siste skrik, men jeg synes det er fint å kunne presentere mine bilder og tanker på min egen nettside. Samle alt på en oversiktlig plass. Det er også veldig lett å finne tilbake til og søke i tekst på en blogg. Innholdet her er ikke flyktig slik som på sosiale medier der interessant innhold ofte forsvinner før man får summet seg.

Hensikten med denne fotobloggen er å booste min kreativitet, sette idéer litt i system og lære nye ting underveis. Jeg tror at kreativiteten fungerer litt som en muskel, som trenger å trenes og brukes jevnlig for å holde formen. I en travel hverdag er det lett å sette seg litt fast i gamle spor og ta behagelige og trygge valg fremfor å utfordre seg selv litt. Derfor har jeg startet blogg. Forhåpentligvis vil jeg også kunne inspirere deg ved å jevnlig poste fotografiske utfordringer som jeg vil utfordre deg til å ta del i. Det vil også komme innlegg om utstyr, programvare og teknikker. Men jeg ønsker først og fremst at bloggen skal få meg og deg opp av sofaen og ut med kamera!

Så følg med på denne siden fremover!

For de som måtte være interessert så har jeg for denne nettsiden valgt en løsning med selvbetjent WordPress installasjon på eget webhotell. Har i flere år vært svært fornøyd med både priser, funksjoner og kundeservice hos One.com.

Bruk kommentarfeltet under for spørsmål og innspill!

Legg inn en kommentar

Translate »