Kategorier
Idrett

Ishockey, Hgsd-Nidaros 5-1

Noen bilder fra kampen Seagulls – Nidaros søndag 1. november. Dette var første gang jeg har fotografert idrett og min første gang på ishockeykamp. Perfekt anledning til å teste ut nytt kamera! 🙂

Noen bilder fra kampen Seagulls – Nidaros søndag 1. november.

Jeg hadde fotograf akkreditering og fikk bevege meg ganske fritt. De fleste bildene ble tatt fra området mellom innbytterboksene midt på langsiden, hvor jeg slapp å stå bak pleksiglass.

Dette var første gang jeg har fotografert idrett og min første gang på ishockeykamp. Det ble også min første test av hastigheten på mitt nye Canon EOS R6 kamera, påmontert Canon EF 70-200mm f/4 L IS USM objektiv. Med 1/1000sek lukkertid, blenderåpning f/4 og auto-ISO havnet de fleste bildene på mellom 3200-5000ISO. Dette var null problem for R6en. Med høy skuddtakt og autofokus med ansiktsgjenkjenning gikk fotograferingen som en lek. Jeg fikk konsentrere meg om å finne motivene og å prøve å følge (og forstå) spillet.

En artig opplevelse som jeg håper å gjenta ! 🙂 Spesielt gøy at hjemmelaget vant også da!

Håper bildene under faller i smak. Bruk gjerne kommentarfeltet under hvis du har noe på hjertet, f.eks. hotte tips til en ishockeynoob som ikke vet opp og ned på en puck! 😉

Legg inn en kommentar

Translate »